طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا
نوشته شده توسط : زپو

 طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا


هدف از ایجاد این طرح ، احداث واحدی است که قابلیت تولید خیارشور ، مربا و شوریجات را فراهم آورد و علاوه بر تامین نیاز منطقه اجرای طرح ، بخشی از بازار داخلی را به تولیداتش اختصاص دهد.

موارد مصرف و کاربرد :

ترشیجات و خیارشور معمولا همراه با غذا مورد مصرف قرار می گیرد . خیارشور حالت چاشنی داشته و به صورت زیادي در تهیه غذا هاي سبک و ساندویچ به کاربرده می شود. ترشیجات بیشتر حالت سنتی خود را حفظ نمودهاند وبیشتر همراه غذاهاي سنتی مورد مصرف قرار می گیرند.

 شرايط واردات و صادرات :

ترشي و خيارشور جزء محصولات غذايي که داراي استاندارهاي سخت خوراکي در اروپا و آمريکا نمي باشد و لذا پيشنهاد مي شود و با توجه به شرايط صادرات آسان و تعرفه اي گمرکي و هزينه حمل و نقل در ابتدا صادرات به کشورهايي که شرايط واردات آسان تري دارند مد نظر قرار گيرد . همچنين شايان ذکر است مصرف کنندگان اين محصول کشورهاي آسياي ميانه ، خليج فارس و اروپاي شرقي وتا حدي اروپاي غربي مي باشند.

کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول :

از موادي چون شورها و ماست و سبزیجات ساده می توان به عنوان جایگزین مناسبی براي ترشیجات و خیارشور نام برد.

 اهمیت استراتژیک کالا در دنیاي امروز :

اين كالا بدليل استفاده محصولات كشاورزي به عنوان مواد اوليه و در حقيقت ايجاد ارزش افزوده براي كالاهاي كشاورزي و ايجاد اشتغال مناسب براي كشورهايي كه داراي محصولات كشاورزي با قيمت و كيفيت مناسب بسيار مطلوب مي باشد.

همچنين بدليل تغيير بافت سنتي خانواده ها در كشورهاي در حال توسعه مصرف ترشيجات و خيارشور توليد شده به صورت صنعتي در حال گسترش بوده و بسياري از كشورها سعي در گسترش اينگونه محصولات بجاي غذاي سنتزي در حال گسترش دارند.


خرید و دانلود  طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا






:: برچسب‌ها: ساخت , استیکر , تلگرام , در , 10 ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: